You are hereHorn Pads

Horn Pads


Хорн Падс

Запечатани специални кърпички, напоени с дезинфекционен разтвор

Конете и кравите трябва да са добре подвижни за да са здрави. Цепнатини в роговицата, дупки чрез настъпвани камъчета и отчупвания на копитните стени водят но инфекции на копитата („синдром на кухите стени”), което възпрепятства подвижността. White line disease, причинители на загниване в дупки и цепнатини могат да разрушат роговицата и нейната цялост.

Това налага успешна борба против тези причинители. Тези дефекти не са заболявания в истинския медицински смисъл, а проблем по отношение на хигиената на растежа на роговицата.

При проблеми с копитата от една страна трябва да бъде ограничено разрушаването на роговицата чрез гнилостни бактерии, а от друга страна да се подпомага растежа на здрава роговица.

За третиране на дупки, разкъсвания и цепнатини служат кърпичките Сан Дитан хорн падс. Те са напоени с дезинфекционен разтвор. С тях успешно и трайно могат да бъдат унищожени бактерии и други причинители на гниене. Течността остава дълго време полепнала без да се изсуши чувствителната роговица и подкрепя регенерацията.

Сан Дитан хорн падс се отличават чрез:

  • осигуряване на физиологичните функции на роговицата
  • надеждно унищожаване на гъбички, бактерии и причинители на гниене
  • подпомагане на регенерирането на роговицата
  • лесна приложимост

СЪДЪРЖАНИЕ:

  • глицерин
  • вода
  • стипца
  • оцветител CL 42051

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Извадете напоената кърпичка и я вкарайте в засегнатите места като дупки и цепнатини. При нужда кърпичките могат да бъдат нарязани с ножици в подходящи парчета.

Олеозната течност не изсъхва, прониква в пукнатините и трайно осигурява унищожаване на попадналите причинители на гниене.

Сан Дитан хорн падс могат да бъдат използвани и под подковата. Те пропускат въздуха и кислородът може да стигне свободно до засегнатите места. Напуквания на околните области на роговицата се предотвратяват чрез олеозността на течността. При контакт с вода разтворът е отблъскващ влагата.

ОПАКОВКА:

Кутия х 25 кърпички

ПРОИЗВОДИТЕЛ:

Veyx-Pharma GmbH
Schwarzenborn
Germany

Изработка и поддръжка на сайт: oriona.bg